Fauna Futura is ecologisch adviesbureau, landelijk opererend en in de vorm van een eenmansbedrijf als ZZP-er. De focus ligt vooral op vleermuisonderzoek, simpelweg omdat dit één van de meest gevraagde onderzoeken is. De ander besproken diergroepen worden uiteraard met evenveel enthousiasme onderzocht!

In 2010 is dit bedrijf opgericht. Er is eerst ervaring op gedaan als medewerker ecologie in een ecologisch adviesbureau. Er kwam geen vast contract uit voort. Na eindeloos solliciteren is besloten dat mede door de toenmalige crisis er iets moest gebeuren: Fauna Futura werd opgezet!!

Nu, vijf jaar later heeft het bedrijf vaste vormen aangenomen en zou ik niet meer zonder willen. De natuur en dieren hierbij mogen onderzoeken als baan, is naar mijn idee nog steeds de beste!

Bij dit bedrijf staat de opdrachtgever centraal. De klant is koning. We proberen dit te bereiken door helder en transparant te werken. Na de resultaten van de beschermde voorkomende soorten samen te bespreken, wordt er advies gegeven over het verder af te leggen traject.

Fauna Futura heeft een VAR_verklaring ‘winst uit eigen onderneming’ en kan indien gewenst aangevraagd worden.